Nevelek Göd város része lesz

2013 Szeptember 27-én a felsőgödi Ady Klub zsúfolásig megtelt nagytermében – ahol több mint száz neveleki és gödi lakos jelent meg – Markó József polgármester tartott tájékoztatót Sződ-Nevelek csatlakozásával kapcsolatban.
A  fórumon jelen volt dr. Pintér György alpolgármester és dr. Szinay József címzetes főjegyző is, akik a  felmerülő lakossági kérdésekre válaszoltak. Az eseményre a város meghívta Hertel Lászlót, Sződ község polgármesterét is, aki szintén részt vett a találkozón. 

Szeptember 27-én a felsőgödi Ady Klub zsúfolásig megtelt nagytermében – ahol több mint száz neveleki és gödi lakos jelent meg – Markó József polgármester tartott tájékoztatót Sződ-Nevelek csatlakozásával kapcsolatban.

A fórumon jelen volt dr. Pintér György alpolgármester és dr. Szinay József címzetes főjegyző is, akik a felmerülő lakossági kérdésekre válaszoltak. Az eseményre a város meghívta Hertel Lászlót, Sződ község polgármesterét is, aki szintén részt vett a találkozón.

A lakossági fórumról a Gödi Körkép októberi számának 8. oldalán már olvashattak egy rövidebb beszámolót, s az eseményről a Gödi Híradó és a Közös dolgaink című közéletimagazinműsor is tudósította a tévénézőket. Az alábbiakat azok figyelmébe ajánljuk, akik a téma részletei iránt is érdeklődnek.

A Gödi Körkép ezen száma letölthető IDE kattintva. A cikk a 18. oldalon kezdődik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük