Ökokör Kamra program Gödön

Ökokör Kamra program Gödön

a Neveleki Szomszédok Egyesület szervezésében

A Tudatos Vásárlók Egyesülete 2017-ben elindította az  Ökokör Kamra programot – a hazai és nemzetközi szinten is nagy sikerrel zajlott ÖkoKör folytatásaként.

Az ÖkoKör Kamra résztvevői kiscsoportos, személyes élményeken keresztül tanulják meg, hogy lehet egészségesebben és környezettudatosabban étkezni, és racionalizálni az étkezéssel kapcsolatos kiadásaikat. Bővebben

Adventi Kézműves Délután

Ebben az évben az újrahasznosítás jegyében szervezzük a Neveleki Adventi Programokat, melyre szeretettel várunk Mindenkit!

Elsőként december 3-án, szombaton 15-18 óra között az Ady Klubban Adventi Kézműves Délutánt szervezünk, ahol kicsik és nagyok, férfiak és nők, unokák és nagyszülők egyaránt találnak érdekes elfoglaltságot. Bővebben

Neveleki Szomszédok

Létrehoztuk a Neveleki Szomszédok elnevezésű csoportot az Ady Klubban. Minden hónapban egyszer találkozhatunk és leülhetünk beszélni. Ez lehetőséget ad az ötletek kidolgozására és a kultúrált vitára. Nem titkolt célunk az is, hogy az interneten nem elérhető nevelekieket is bevonjuk a közösségi megmozdulásokba.

Bővebben