Skip to main content

Az első híddíszítés

A következő hetekben szeretnénk egy kicsit együtt nosztalgiázni veletek, visszatekinteni a kezdetekre, hogyan lettünk gödi lakosok, hogyan formálódott a településrész közössége, hogy indult a csatornázás szervezése. Mesélni fogunk személyes élményekről és a hivatalos fejleményekről is, és reméljük, bennetek is felidéződik majd sok kellemes emlék! Nem történeti sorrendben fogunk haladni, hanem kiemelünk egy-egy fontos eseményt, momentumot. A NESZE Facebook-oldalán várjuk a hozzászólásaitokat! Mivel még élénken él bennünk a vasárnapi közös híddíszítés, elsőként álljon itt az első ilyen alkalomról szóló emlékezés:

Lakcímváltozás információk 2014 október

Módosított címadatok letöltése PDF-ben

Meghatalmazás ügyintézésre PDF-ben

Lakcímváltozás:

Nevelek Gödhöz csatlakozására 2014. október 12. napján 00:00 órakor kerül sor területszervezési eljárás keretében. Mivel az átcsatolás kapcsán szükségszerűen megváltoznak a Nevelek településrészen található ingatlanok címadatai, Göd Város Önkormányzata ezzel egy lépésben a házszámok rendezését is végrehajtja és a régi Nyár utca nevét Pacsirta útról Pacsirta utcára változtatja. (tovább…)

Adminisztratív teendők – csatlakozás

A lakcímek változása miatt szükséges:

  • lakcímkártyák cseréje
  • forgalmi engedélyek cseréje
  • lakcímváltozás bejelentése minden olyan helyen, ahol ezt nyilvántartják (munkahely, bankok, biztosítók, szolgáltatók)
  • cégek esetén székhelyváltozás bejelentése

Göd Város Önkormányzata több céget, intézményt, hatóságot is értesíti központilag. Ezek listáját később tudjuk közölni (tovább…)

Utcanevek változása

A Gödhöz való csatlakozás során a lakcímek több lépésben változnak. Az önkormányzati választások kihirdetése előtt szükséges az utcanevek megváltoztatása, a választások napján pedig automatikusan változik a településnév. Harmadik lépésként a választásokat követően a gödi képviselő-testület rendezi a házszámokat. Ezek után kerül sor az új lakcímkártyák kiadására. (tovább…)

Page 1 of 2
1 2