Kutyatartóknak

A négy hónaposnál idősebb kutyákat mikrochippel megjelölve lehet csak tartani! A jogszabály megsértése esetén a kutya tulajdonosa minimálisan 45.000,- Ft-ig terjedő pénzbírsággal sújtható.

Gödön 2015. február 1. és március 15. között összeírják az összes kutyát a felelős állattartásra való ösztönzés és az elkóborolt kutyák visszajuttatása miatt. Hivatalos felhívás itt.

Minden kutyatulajdonosnak kutyánként egy bevallást kell benyújtania a lenti módok egyikén március 15-ig:

1. Online módon http://ugyfelkapu.ebnyilvantarto.hu oldalon keresztül, ahol regisztráció után, könnyen, gyorsan meg lehet adni a kért adatokat.

2. Adatlapon, amely kivágható módon megjelenik az aktuális Gödi Közlönyben és a Gödi Körkép februári számában. Ezen felül személyesen átvehető a Göd Város Polgármesteri Hivatal Göd, Pesti út 81. szám alatti épület ügyfélszolgálatán. Egy adatlapon csak 1 db kutya jelenthető be, de az Adatlap szabadon fénymásolható.

A kitöltéssel kapcsolatos egyéb tájékoztatás személyesen a Polgármesteri Hivatal Igazgatási Osztályán – Pesti út 81. földszint 3.irodában Jakab Júliánál, illetve telefonon a 06-27-530-064-es számon kérhető.

A kitöltött adatlapokat Göd Város Polgármesteri Hivatal Göd, Pesti út 81. szám alatti épület ügyfélszolgálatán személyesen lehet leadni, illetve Göd Város Igazgatási Osztályára – 2131 Göd, Pf: 28. postai úton lehet beküldeni.

Az ebösszeírás elmulasztását minimum 30.000,- Ft pénzbírsággal lehet büntetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük